​El Ripollès es dota de nous fullets de promoció turística

Ja s'han imprès més de 127.000 exemplars a tota la comarca

Redacció
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:58h
Alguns dels fullets turístics
Alguns dels fullets turístics | Consell Comarcal del Ripollès
Posar en valor el patrimoni i els atractius turístics de tots els pobles i posar-los a l’abast dels visitants és un objectiu compartit entre el Consell Comarcal del Ripollès i els dinou ajuntaments de la comarca. És per això que s'ha impulsat la creació d'uns nous fullets desplegables per a la promoció turística. L’acció s’emmarca en el pla de promoció del turisme de natura.

Els desplegables s'han dissenyat d'acord amb la marca turística comarcal, i s'ha fet una versió en català i castellà, i una altra en anglès i francès. Cadascun detalla la descripció i la història de cada municipi, els actius turístics destacats, informació sobre oferta, equipaments i serveis turístics, l’agenda amb les cites anuals principals, les dades de contacte de l’oficina de turisme i l’ajuntament, un plànol dels nuclis urbans i una selecció de rutes per fer pel municipi.

Actualment, segons informa el Consell Comarcal, ja s'han imprès 127.900 exemplars i ja estan repartits pels dinou ajuntaments i també per les oficines de turisme del Ripollès. També s'han creat mil expositors de cartró que serviran per col·locar-hi els fullets i així siguin més visibles.

Aquesta acció és només una de moltes que es duen a terme dins del projecte "L’experiència dels Pirineus més autèntics", un pla de promoció del turisme impulsat pel Consell Comarcal del Ripollès