​La circulació a l'N-260 al pont d'Oganes continuarà restringida

La carretera a Sant Joan de les Abadesses seguirà amb un sol carril obert per seguretat

Obres a l’N-260, al seu pas per Sant Joan de les Abadesses.
Obres a l’N-260, al seu pas per Sant Joan de les Abadesses. | Aj. de Sant Joan les Abadesses
Redacció
15 de juliol del 2021
Actualitzat a les 15:02h
La circulació de vehicles a l’N-260, al pont d'Oganes, al seu pas per Sant Joan de les Abadesses, continuarà restringida a un sol carril amb alternança en el sentit de circulació de vehicles. Tot i la petició de l'Ajuntament de reprendre la circulació normal, Carreteres i la direcció d'obres asseguren que encara no és segur fer-ho.

El mes de febrer es va acabar una primera fase d'estabilització de la zona, però durant les obres es va detectar una esquerda a l'estructura original del pont que va obligar a reduir la circulació. Inicialment, les obres havien de durar tres setmanes, però amb l'aparició de noves fissures els obrers  s'han vist forçats a allargar la durada. Es preveu que l'obertura sigui a principis d'agost.

Les intervencions que s'estan fent actualment consisteixen en l’execució d’un cosit de l’esquerda mitjançant barres d’acer que tenen la finalitat de consolidar l’estructura. A les barres d’acer s’hi injecta beurada de ciment, i un cop s’endureixen, es posen en tensió mitjançant gats hidràulics.
 

Obres a l’N-260, al seu pas per Sant Joan de les Abadesses. Foto: Aj. de Sant Joan les Abadesses


L'Ajuntament demana complir amb el temps que marquen els tècnics per garantir la seguretat de tothom. D'altra banda, Sergi Albrich, cap de l'oposició, critica que fa massa temps que dura aquesta situació, i que "cada cap de setmana és igual", fent referència a les cues de cotxes que es generen pel carril tallat.