Comença el XX Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon

Hi participen un total de 53 alumnes de diverses disciplines

El concert de professors, aquest diumenge
El concert de professors, aquest diumenge | Ajuntament de Camprodon
Redacció
06 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:34h
El concert de professors, aquest diumenge al monestir de Sant Pere, va servir per donar el tret de sortida a la vintena edició del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon.

Un total de 53 alumnes de diverses disciplines se citen al municipi per millorar la tècnica amb el seu instrument.

El curs ofereix diversos concerts d’alumnes que serveixen per comprovar les habilitats adquirides al curs. També es beca els millors alumnes de cada instrument d’aquesta promoció amb un premi en efectiu, un concert en solitari i la possibilitat de repetir estada l’any vinent.

El primer concert es farà aquest dimarts, 6 de juliol, i anirà a càrrec dels alumnes premiats l’edició anterior al 2020. Per dijous i divendres hi han programats els concerts del concurs d’alumnes i el divendres hi haurà l’actuació de clausura amb la participació de tots els alumnes del curs.

Entrada gratuïta
Totes aquestes actuacions, incloses les del Festival Isaac Albéniz, són gratuïtes (excepte la Suite Ibéria) però cal inscripció prèvia a l’oficina de turisme de Camprodon. Podeu consultar el cartell del curs i el festival al web del certamen.

El concert inaugural d'aquest diumenge va comptar amb la benvinguda de l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, acompanyat del director de l’esdeveniment, Gennady Dzubenko.