La Copa Catalana de Trial de Nens reuneix 35 pilots a Ripoll

Aniol Llamas, del Moto Club Abadesses, aconsegueix la seva primera victòria

Una de les proves del trial
Una de les proves del trial | FCM
Pere Pratdesaba
06 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:17h
La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat, aquest diumenge 4 de juliol, la quarta cursa de la temporada a Ripoll. La prova, organitzada pel Moto Club Ripoll, ha reunit 35 pilots al recinte del Centre de Tecnificació del Ripollès.

Les joves promeses del trial català han hagut de superar sis zones, majoritàriament de tipus indoor, dissenyades i muntades pel Moto Club Ripollès.

Pel que fa als resultats, Aniol Llamas s’ha imposat en la categoria Promo, en la que ha estat la seva primera victòria de la temporada. El pilot del Moto Club Abadesses ha brillat al llarg de tota la cursa, especialment en la darrera volta, on ha marcat clarament les diferències. Llamas ha finalitzat la cursa amb 41 penalitzacions, 12 menys que el segon classificat, Arnau Maura. Àngel Llopis ha completat el top 3 de la categoria, això sí, força lluny dels dos primers classificats.
 

Vista general del Centre de Tecnificació del Ripollès, on s'ha celebrat el trial. Foto: FCM


Arnau Arias s’ha endut el segon triomf consecutiu de la temporada després vèncer en la categoria Aleví+8 Benzina. El corredor del Moto Club Cent Peus ha protagonitzat una brillant remuntada sobre Gael Hernández, que encarava l’última volta amb dos punts d’avantatge. Arias ha finalitzat l’última volta amb només 3 penalitzacions, mentre que Hernández n’ha sumat 10. Grau Franch ha tancat les posicions de podi de la categoria Aleví+8.

Genís Forns ha estat el pilot més destacat de la categoria Base. El pilot de Martorell ha finalitzat la prova amb 25 penalitzacions, sis menys que el segon classificat, Alex Pifarré. La tercera posició del podi ha estat per a Oriol García, amb 47 penalitzacions.

Les motos elèctriques arrasen
La categoria amb més participants en el Trial de Nens de Ripoll, Aleví+8 Elèctrica, ha tingut com a guanyador Pau Giralt. El corredor del Moto Club El Terré d’Almenar s’ha imposat amb contundència després d’una gran actuació. Al podi l’han acompanyat Lluc Gómez, segon classificat, i Luz Antonio, que ha fet tercera.

Pel que fa a la categoria Aleví, Jared Ibáñez, amb 35 penalitzacions, s’ha enfilat fins a l’esglaó més alt del podi. Farners Fontdevila ha fet segon, mentre que Martí Roca ha completat el top 3. Jared Ibáñez ha vençut les quatre curses que ha disputat aquesta temporada.
 

Una de les proves del Trial. Foto: FCM


Aleix Alcón s’ha imposat amb contundència en la categoria Iniciació. El jove pilot del Moto Club Tortosa ha completat les tres voltes amb 27 penalitzacions. Òscar Mercader, amb 39, i Jan Vila, amb 43, han completat les posicions del podi.

Finalment, quatre pilots han participat en la categoria Oberta.

La propera cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens tindrà lloc el 19 de setembre a Esplugues de Llobregat. Podeu consultar a sota tots els resultats de la prova de Ripoll.

Classificació del Trial de Nens de Ripoll by naciodigital on Scribd