1 de 10
salut

​L'Hospital de Campdevànol busca infermeres

Oferta de feina a jornada completa

El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol ha estat al peu del canó durant tota la pandèmia | Hospital de Campdevànol
per Redacció, 28 de juny de 2021 a les 12:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Hospital de Campdevànol ha publicat un post a les seves xarxes socials on informa que ha obert un procés de selecció per contractar infermeres a jornada completa. Les persones interessades han de tenir la titulació o grau en infermeria. Es valorarà la comunicació efectiva, iniciativa-autonomia, responsabilitat i gestió de les emocions.

El centre busca un perfil que compleixi aquests requisits: compromís amb l’organització, capacitat per treballar en equip, molt bona capacitat de relació amb pacients-usuaris, flexibilitat i adaptació al canvi, entre d’altres.


La pandèmia remet


L’Hospital de Campdevànol ofereix un contracte a jornada completa, amb cicles de treball amb dos caps de setmana lliures al mes. Les persones interessades poden enviar el currículum al mail de l’equip de recursos humans de l’hospital: seleccio@hoscamp.com.


La selecció arriba en un moment en què les dades de la Covid a la comarca han millorat molt, amb una incidència mínima. Així, el Ripollès té a hores d’ara un risc de rebrot gairebé inexistent (2) i una Rt o velocitat de contagi molt baixa (0,14).
 
Participació