​L'Hospital de Campdevànol busca infermeres

Oferta de feina a jornada completa

El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol ha estat al peu del canó durant tota la pandèmia
El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol ha estat al peu del canó durant tota la pandèmia | Hospital de Campdevànol
Redacció
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:48h
L’Hospital de Campdevànol ha publicat un post a les seves xarxes socials on informa que ha obert un procés de selecció per contractar infermeres a jornada completa. Les persones interessades han de tenir la titulació o grau en infermeria. Es valorarà la comunicació efectiva, iniciativa-autonomia, responsabilitat i gestió de les emocions.

El centre busca un perfil que compleixi aquests requisits: compromís amb l’organització, capacitat per treballar en equip, molt bona capacitat de relació amb pacients-usuaris, flexibilitat i adaptació al canvi, entre d’altres.

La pandèmia remet
L’Hospital de Campdevànol ofereix un contracte a jornada completa, amb cicles de treball amb dos caps de setmana lliures al mes. Les persones interessades poden enviar el currículum al mail de l’equip de recursos humans de l’hospital: seleccio@hoscamp.com.

La selecció arriba en un moment en què les dades de la Covid a la comarca han millorat molt, amb una incidència mínima. Així, el Ripollès té a hores d’ara un risc de rebrot gairebé inexistent (2) i una Rt o velocitat de contagi molt baixa (0,14).