Estiu

FGC aposta per automatitzar també la venda de bitllets a Vallter

Ferrocarrils incorporarà aquest estiu noves màquines d'autovenda al cremallera de Núria

per Redacció, 17 de juny de 2021 a les 11:16 |
Presentació de la temporada d'estiu de FGC | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Turisme ha incorporat a l'oferta d'estiu el Parc Astronòmic del Montsec amb l'objectiu d'apropar a la ciència al públic general. Durant aquest període, FGC també preveu "facilitar l'experiència d'usuari" amb l'automatització dels processos de venda de bitllets a través de la pàgina web de cada estació.

Aquest sistema es va implementar l'any passat a Vall de Núria, i enguany s'incorporarà també a Vallter, La Molina, el cremallera i els funiculars de Montserrat. L'estació de Boi Taüll obrirà per primer cop a l'estiu i acollirà el campionat d'Europa d'esquí de muntanya el febrer de 2022.

FGC ha presentat l'oferta d'estiu aquest dimecres en un acte al Recinte Modernista de Sant Pau encapçalat per Marta Subirà, flamant presidenta de la companyia.

Autovenda al cremallera de Núria


Com a principal novetat per a aquest any, FGC Turisme implantarà l'automatització de la venda de bitllets a través de la pàgina web a tots els negocis de l'empresa i incorporarà noves màquines d'autovenda al cremallera de Núria.

Així mateix, l'empresa està treballant per incorporar la digitalització als negocis turístics a través del projecte "Taquilla 0". Aquesta iniciativa preveu la instal·lació de màquines de venda i recollida automatitzada de bitllets i forfets a les estacions de muntanya a partir de l'hivern. L'objectiu és automatitzar el 80% de la venda de tiquets, així com implementar millores en la venda en línia.

FGC Turisme també preveu millorar l'experiència de l'usuari quan aquest arriba a l'estació. Per aquest motiu, preveu reformar els denominats "espais clients", els espais d'atenció comercial de les diferents estacions de muntanya.

L'empresa pretén també transformar l'ecosistema digital de relació amb el client, a través de la renovació del software, la implementació de suports digitals de contacte amb el client a les pàgines web o una estratègia "omnicanal" de comunicació.

La incorporació del Parc Astronòmic del Montsec


Una altra de les novetats és la incorporació del Parc Astronòmic del Montsec a l'oferta turística de FGC. L'1 de juliol es projectarà en el planetari la pel·lícula Pirineus, la Nuit, el resultat d'un projecte transfronterer impulsat des del Consell Comarcal de la Noguera que pretén posar en valor el cel de Catalunya i a banda i banda del Pirineu.

Per altra banda, l'estació de Boí Taüll obrirà per primera vegada a l'estiu, amb una oferta d'activitats per gaudir de l'entorn.

FGC Turisme també rellançarà la marca "Turistren" aquest estiu, amb l'objectiu d'agrupar l'oferta de transports turístics amb destinacions d'interès. "FGC vol ser un element d'acompanyament per crear ocupació i riquesa al territori els 365 dies de l'any", ha assegurat al presidenta de FGC, Marta Subirà, en la presentació de la temporada d'estiu.

 

Participació