Es reprèn el servei de bus de Camprodon-Molló a Prats de Molló

La línia només funcionava parcialment a causa de la Covid

Un dels autobusos de la línia
Un dels autobusos de la línia | Ajuntament de Molló
Redacció
15 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:55h
Des del passat dimecres, 9 de juny, s'ha reprès el servei de transport públic amb autobús de la línia ConnECT C5, de Camprodon i Molló fins a Prats de Molló. Aquesta línia només funcionava de Camprodon a Molló des del mes de novembre de 2020 a causa de les restriccions sanitàries per la Covid-19.

A partir d'ara es recupera la totalitat de la ruta amb set parades: Camprodon-Estació, Camprodon Nord-Comissaria, Molló-Rotonda, Molló Parc, Cruïlla d'Espinavell, Coll d'Ares i Prats de Molló-Firal. Podeu consultar en aquest enllaç els horaris. 

La línia C5 uneix el Ripollès amb Prats de Molló pel Coll d’Ares amb tres anades i tres tornades diàries. Garanteix les comunicacions entre Prats de Molló i Camprodon a través de Molló i, per tant, l’enllaç entre dues xarxes de transport públic que ara garantiran les comunicacions de la zona fins a Barcelona, Ripoll, Perpinyà o Girona.

El projecte ConnECT aborda uns eixos o corredors de mobilitat seleccionats per definir les cinc línies d’autobús transfronterer, amb els seus recorreguts, punts de parada i horaris, per coordinar-los amb altres modes de transport públic i sostenible. 
Estratègies conjuntes
El projecte ConnECT està cofinançat en un 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona transfronterera Espanya-França-Andorra, i se centra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i ambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.