Txarango presenta «El gran ball», un nou disc amb col·laboracions de luxe

El treball estarà disponible a les plataformes digitals a partir d'aquest dilluns, 14 de juny

Una imatge promocional del disc
Una imatge promocional del disc | Txarango
Pere Pratdesaba
12 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:41h
Txarango presenta El gran ball, un nou disc doble que ha gravat per a compensar la tristesa i el xoc que va suposar la suspensió de la gira de comiatEl gran circque tenien planificada per 2020 i de la que s’havien venut més de 100.000 entrades. El podeu escoltar sencer aquí.

Davant d’aquesta situació inesperada, Txarango va proposar a les persones que tenien entrada bescanviar-la per un exemplar d’aquest disc tan especial. Paral·lelament, també el van posar a la venda al seu web. Tot això per un temps limitat d’una mica més d’un mes i amb el missatge que el disc no es tornaria a fabricar ni a vendre.

En total se’n van vendre 23.500, que són la totalitat de l’edició limitada, que no està a la venda enlloc.

El gran ball ha resultat un disc doble d’edició limitada i numerada on Txarango recupera les seves cançons més emblemàtiques amb col·laboracions de luxe: Amparanoia, Joan Garriga, Judit Neddermann, Zoo, Stay Homas, Marcel i Júlia, Gerard Quintana, Natxo Tarrés, El Diluvi, Joan Dausà, Alba Reche, Nil Moliner, Miki Núñez, Doctor Prats, Koers, Germà Negre, Pupil.les, Lluís Gavaldà i Ramon Mirabet entre molts d'altres fins a arribar a un total de 51 artistes.

Cançons eternes
Tota una demostració d’amor col·lectiu, entre Txarango, les seves cançons eternes, els i les artistes que hi col·laboren i el públic.

Tot i que l’edició física ja no es pot adquirir, a partir de la mitjanit de diumenge 13 de juny el disc sencer es trobarà a les plataformes digitals.
 
Finalment, el grup ha rebut dos discs d’or. El primer per les més de 20.000 unitats venudes del seu darrer disc d’estudi De vent i ales editat el mes de juny de 2020, i el segon per les 23.500 unitats d’aquest darrer disc, El gran ball.
 

La portada del disc Foto: Txarango