coronavirus

L'Hospital de Campdevànol agraeix el suport durant la pandèmia amb una pancarta

El centre encara té 12 pacients ingressats per Covid-19

per Redacció , 6 de maig de 2021 a les 12:32 |
La pancarta s'ha posat a la façana principal | HC
L’Hospital de Campdevànol i l’ABS Ribes-Campdevànol han volgut agrair a la ciutadania el suport que han rebut durant tots aquests mesos en la lluita contra la Covid. I ho han fet d’una manera molt original, amb una pancarta a la façana principal de l’hospital, on s’hi pot llegir: “Moltes gràcies pel vostre suport en la lluita contra la pandèmia”. 
 
També ho han publicat a les xarxes socials. “Volíem aprofitar l’ocasió per donar les gràcies a tots aquells que, d’una manera o altra, ens han donat un cop de mà i ens han fet sentir acompanyats”, expliquen a Twitter.


Els sanitaris, però, adverteixen que la pandèmia encara no ha finalitzat i demanen a la població que no abaixi la guàrdia.
 
En aquests moments, a l'Hospital de Campdevànol hi ha ingressats encara set pacients aguts. La xifra de pacients positius de llarga estada, per altra banda, es manté, i costa molt de rebaixar: n’hi ha cinc. Això es deu sobretot a pacients que han estat traslladats a les UCI d’altres hospitals veïns i tornen a Campdevànol per acabar la recuperació, que sol ser llarga. No hi ha cap professional positiu. 

L'Hospital de Campdevànol ha donat d'alta un total de 276 pacients amb Covid-19 des que es va iniciar la pandèmia.
En aquest moment, les xifres de la pandèmia al Ripollès van clarament a la baixa, d'una manera similar a la resta del país. En total, s'han registrat 2.535 casos de coronavirus i 80 defuncions. El risc de rebrot està a 271, una xifra encara força elevada, i la velocitat de contagi (Rt) ha caigut fins al 0,73.

Altres notícies que et poden interessar
  

Participació