Raquel Serrat, nova presidenta de Producte del Ripollès

L'associació renova la junta

Raquel Serrat
Raquel Serrat | Cedida
Redacció
29 d'abril del 2021
Actualitzat el 30 d'abril a les 9:30h
Després de 4 anys, l’associació Producte del Ripollès ha renovat la junta, que està formada per 14 representants de l’entitat. Raquel Serrat és la nova presidenta, amb el suport de Maria Puig com a secretària i representant de les plantes aromàtiques i Neus Puig-Pey com a tresorera i representant dels lactis.

Producte del Riopollès va néixer el desembre del 2016 després d’unir les diferents associacions de producte. L’entitat vetlla pel bon funcionament de la marca i pel desenvolupament de les activitats econòmiques del sector agroalimentari i defensa aquest ofici tant arrelat a la comarca.

La seva imatge és la R que identifica els productes de la marca de garantia Producte del Ripollès. La integren productors i elaboradors de la comarca que produeixen carn (vedella, xai, cabrit, poltre, porc), elaborats de carn (embotits i llangonisseta), llet i derivats làctics, mel, plantes aromàtiques, infusions i condiments de cuina, la trumfa de la Vall de Camprodon, coca del Ripollès, cervesa artesana, ratafia, ous i plats cuinats amb productes de la marca de garantia.