Ribes de Freser millora l'acústica i la il·luminació del pavelló municipal

Les obres, que continuen a bon ritme, es van iniciar el 8 de febrer

El pavelló de Ribes de Freser
El pavelló de Ribes de Freser | Ajuntament de Ribes de Freser
Redacció
28 d'abril del 2021
Actualitzat a la 13:29h
Ribes de Freser ha reformat el pavelló municipal, per tal de modernitzar-ne l'acústica i el so i adaptar-lo així a les necessitats de la localitat. Les obres, que continuen a bon ritme sota la direcció de l’arquitecte i l’enginyer municipal de Ribes de Freser, es van iniciar el 8 de febrer. 

Els treballs consisteixen en la substitució de tots els punts de llum del pavelló per nous focus LED, més eficients, durables i de baix consum; la renovació del quadre elèctric existent; i la col·locació de panells fonoabsorbents al sostre per tal de millorar dràsticament la capacitat i qualitat acústica de la instal·lació.

Aquests canvis s’inscriuen en les iniciatives del consistori per renovar i millorar l’estat i el rendiment dels serveis d’il·luminació municipals per tal de poder reduir la despesa energètica assumida en relació a aquest equipament. Respecte als nous panells del sostre, atès l’ús cultural i festiu complementari que es porta a terme al pavelló municipal, aquestes obres permetran millorar considerablement l’acústica dels diversos actes que s’hi portin a terme en el futur.

Les obres han estat executades per les empreses guanyadores del concurs públic corresponent: Expert Line SL, Electromecànica del Freser SL i Citelum Ibèrica SA.

L’Ajuntament vol agrair la comprensió i adaptabilitat dels usuaris del pavelló, que han vist afectada la seva activitat, primer per les mesures de seguretat de la pandèmia, i ara també per les obres.