Ripoll

Ripoll vota 52 projectes que s'han acceptat als pressupostos participatius

El fase de votacions finalitzarà el 16 de maig

per Redacció, 26 d'abril de 2021 a les 14:07 |
Cartell dels pressupostos participatius | Ajuntament de Ripoll
Ripoll ha iniciat aquest dilluns, 26 d'abril, la fase de votació de les propostes dels pressupostos participatius 2021. Enguany, a causa de les restriccions de la Covid-19, no s’han realitzat els tallers participatius que s’espera que es puguin recuperar l’any vinent.

Aquest any s’han recollit 92 propostes, algunes de les quals ja s’havien presentat l’any passat. Aquestes han estat valorades primer per la comissió dels pressupostos participatius,  formada per vilatans i vilatanes i  per una persona tècnica de l’Ajuntament, per assegurar que complien la normativa. També per fer la selecció de les propostes repetides en més d’una ocasió, aquelles que no són d’àmbit municipal o aquelles que l’Ajuntament ja porta a terme en el pressupost aprovat i establert per aquest 2021. Seguidament  les propostes han estat valorades per persones tècniques de diferents serveis de l’Ajuntament i s’hi ha calgut per serveis externs.


Un cop fets aquests tràmits, les propostes que passen a la fase de votació són 32 pel que fa a la partida de 115.000 euros i 20 a la partida de 15.000 euros. La votació es pot fer a partir avui en línia en aquest enllaç i físicament a la piscina municipal, a la Biblioteca Lambert Mata, a la llibreria Gràfic Paper i Paper Tisora, a l’Ajuntament de Ripoll i amb una urna mòbil.

Es pot votar tres opcions de cada partida, només un sol cop i totes les persones empadronades a Ripoll i a partir que compleixen 16 anys aquest 2021. La fase finalitzarà el 16 de maig i es farà públic el veredicte el 20 de maig (lloc a concretar).


Al web de l'Ajuntament es pot consultar tota la informació i votar.

 

Participació