Sant Jordi

La presentació d'un llibre i un espectacle infantil marquen el Sant Jordi a Campdevànol

Els actes es faran durant divendres i dissabte

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 11:36 |
Roses a l'Hospital de Campdevànol, el Sant Jordi de l'any passat | Hospital de Campdevànol
Campdevànol tornarà a viure una diada de Sant Jordi aquest divendres, després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19. Els actes, organitzats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, es repartiran entre divendres i dissabte.

Així doncs, la plaça Anselm Clavé acollirà divendres a partir de les 10 del matí parades de venda de llibres i també de roses. A primera hora de la tarda (15.15 h) es podrà veure un espectacle infantil a càrrec de la companyia Rovell d’Ou, al pati de l’Escola Pirineu.


Finalment, divendres acabarà amb la presentació del llibre A peu del balcó, de Josep M. Sebastian, de Campdevànol, escrit durant el confinament i on s’hi recorden diversos personatges de la localitat. L’acte es farà a les 18.30 h a la sala Auditori del Centre Cívic La Confiança.


L’endemà dissabte 24 d’abril es farà l’entrega de premis del 20è Certamen Literari de Campdevànol. L’acte es farà a la sala Auditori del centre cívic a les 18h i estarà amenitzat per l’actuació de Mecànica Orgànica.

- Podeu consultar aquí el programa d'actes

Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessarAltres notícies que et poden interessar
  

Participació