Sant Jordi

Sant Jordi recupera el carrer a Sant Joan de les Abadesses

La diada torna a la localitat, amb les corresponents mesures de seguretat

per Redacció, 22 d'abril de 2021 a les 11:14 |
Una rosa, en una diada de Sant Jordi de Sant de les Abadesses | Adrià Costa
Sant Joan de les Abadesses viurà una diada de Sant Jordi amb certa normalitat, després que el Procicat hagi autoritzat als municipis més petits de 5.000 habitants celebrar la diada, sempre mantenint les mesures de seguretat vigents. La dimensió que té tradicionalment la festa a la vila fan possible organitzar una diada com la d’altres anys, només augmentant les distàncies entre les parades i fent totes les activitats a l’exterior, al passeig Comte Guifré.

Enguany hi haurà parades de les floristeries Pont Vell i L’Heura, així com de la Impremta Garriga, a qui acompanyaran els alumnes de 3r d’ESO i el consistori juvenil de l’IE Mestre Andreu, la biblioteca i les entitats Ens Movem, Oncotrail i Patxamama.


A partir de les 9 del matí, l’alumnat de l’IE Mestre Andreu llegirà en veu alta diversos textos que han preparat. De 15.30 a 19.30 h, el consistori juvenil proposarà una parada d’intercanvi de llibres. Per últim, a partir de les 16.30 h, hi haurà un taller de pintada de punts de llibre a càrrec de la biblioteca municipal Josep Picola i, a les 17.30 h, una sessió de contacontes amb Carme Brugarola.

Cal recordar, també, que el diumenge 25 d’abril, a les 18.30 hores, el Teatre Centre acollirà l’última proposta del 17è Cicle d’Espectacles Infantils Princeses, dracs, caragols (i altres animalons) de la companyia Cia Patawa, sobre la llegenda de Sant Jordi. L’entrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme


- Podeu consultar aquí el programa d'actes
Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessarAltres notícies que et poden interessar
  

Participació