Un llibre gegant i una ruta literària marcaran la diada de Sant Jordi a Camprodon

Tots els veïns podran escriure les seves aportacions

La Fundació MAP ha dissenyat el llibre gegant
La Fundació MAP ha dissenyat el llibre gegant | Ajuntament de Camprodon
Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat a les 15:03h
Un Sant Jordi de llibre, és la proposta que es prepara a Camprodon per a la celebració de la diada. La situació sanitària actual, i les diverses mesures del Procicat, obliguen a pensar activitats segures i a l’aire lliure per garantir la seguretat dels participants.

Per això, des de l’Ajuntament de Camprodon amb la col·laboració de la fundació MAP, s’ha apostat per la realització d’un llibre gegant on els ciutadans i visitants puguin escriure missatges, textos o experiències, dedicades als seus éssers estimats.

El llibre s’ubicarà a la plaça de Vila, des del dia de Sant Jordi i fins diumenge dia 25 d’abril al vespre, perquè tothom pugui aportar contingut per a ser llegit. Després, en funció de la quantitat d’escrits que contingui el llibre, es divulgaran els textos pels canals de l’Ajuntament. El disseny d’aquest llibre ha anat a càrrec de la secció local de la Fundació MAP.

A aquesta proposta s’hi suma la presentació d’una ruta literària que, conduïda per Oriol Molas, farà un recorregut per punts estratègics del municipi amb la lectura de diversos textos d’autors populars i també de locals. Aquesta ruta s’entrena en primícia pel teixit comercial del municipi perquè coneguin les propostes turístiques que s’oferiran aquesta primavera-estiu als visitants.

Aquesta ruta literària estarà disponible a l'aplicació de Natura Local on s’aniran afegint noves rutes de Camprodon.