Reoberta la circulació a la pista d'Espinavell a Setcases

La via estava tancada des del passat 15 de desembre

Des de la via es poden contemplar imatges espectaculars
Des de la via es poden contemplar imatges espectaculars | Ajuntament de Molló
Redacció
30 de març del 2021
Actualitzat el 31 de març a les 18:27h
El trànsit rodat a la pista forestal que va d'Espinavell a Setcases s'ha reobert aquest dilluns, 29 de març, tal com han decidit els ajuntaments de Setcases i Molló, els dos titulars de la via. La carretera estava tancada des del passat 15 de desembre.

Durant el mesos d'hivern aquesta pista es tanca al trànsit pel perill que suposa circular-hi a causa de les condicions meteorològiques de neu, gel i vent, sobretot a les zones més altes properes a la Collada Fonda (1.900 metres d'altitud), o a les obagues de la carretera, on moltes vegades hi ha congestes de neu.

Cal recordar que alguns dies de primavera pot fer mal temps i acumular-s'hi neu o gel, pel què es demana precaució als visitants.

Des d'aquesta pista, d'uns 23 km de recorregut sense asfaltar, es poden contemplar paisatges de gran bellesa natural, descobrir el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, gaudir de l'activitat ramadera que s'hi troba, ser punt de partida de diverses excursions (com ara el naixement del riu Ritort, l'ascensió al Costabona o al Roca Colom) o realitzar la travessa cap al Canigó.