coronavirus

L'Hospital de Campdevànol fa net de pacients aguts tot i les males xifres de Covid al Ripollès

El risc de rebrot i la velocitat de contagi (Rt) es disparen fins a 847 i 2,65 respectivament

per Redacció , 25 de març de 2021 a les 14:05 |
Personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol | Hospital de Campdevànol
El Ripollès no acaba de fer net de la pandèmia. Després d'una baixada continuada durant molts dies, la corba ha tornat a enfilar cap amunt de manera dràstica, segons les dades publicades al portal de Salut.

A l'Hospital de Campdevànol, però, la xifra de malalts de coronavirus s'ha moderat. En aquests moments, no hi ha cap pacient agut ingressat, un fet que no es donava des de feia unes quantes setmanes. 


La xifra de pacients positius de llarga estada, per altra banda, es manté i fins i tot puja una mica: n’hi ha nou. Això es deu sobretot a pacients que han estat traslladats a les UCI d’altres hospitals veïns i tornen a Campdevànol per acabar la recuperació, que sol ser llarga. No hi ha cap professional positiu.
 


L'Hospital de Campdevànol ha donat d'alta un total de 261 pacients amb Covid-19 des que es va iniciar la pandèmia. En les últimes hores s'ha registrat una nova defunció, la qual cosa situa la xifra total en 40 morts.

Des d’aquest dimarts, l’Hospital de Campdevànol permet algunes visites a pacients ingressats a les plantes no Covid i de llarga estada. 


En aquest moment, les xifres de la pandèmia al Ripollès s'han tornat a disparar en relació als últims dies. En total, s'han registrat 2.276 casos de coronavirus i 78 defuncions. El risc de rebrot està a 847, una xifra molt elevada, i la velocitat de contagi (Rt) ha repuntat fins a un crític 2,65.

Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació