coronavirus

L'Hospital de Campdevànol encara té 12 persones ingressades per Covid-19

Les xifres són gairebé idèntiques a les de fa un mes

per Redacció , 18 de març de 2021 a les 13:59 |
L'Hospital de Campdevànol | ACN
El Ripollès no acaba de fer net de la pandèmia. Després d'una baixada continuada durant molts dies, ara sembla que torna a fer un petit repunt, segons les dades publicades al portal de Salut.

Un dels llocs on es reflecteix aquesta situació és a l'Hospital de Campdevànol. La xifra de pacients a hores d'ara torna a ser gairebé la mateixa que fa un mes


En aquests moments, hi ha ingressats cinc pacients aguts. La xifra de pacients positius de llarga estada, per altra banda, es manté, i costa molt de rebaixar: n’hi ha set. Això es deu sobretot a pacients que han estat traslladats a les UCI d’altres hospitals veïns i tornen a Campdevànol per acabar la recuperació, que sol ser llarga. No hi ha cap professional positiu.
 
L'Hospital de Campdevànol ha donat d'alta un total de 257 pacients amb Covid-19 des que es va iniciar la pandèmia.

En aquest moment, les xifres de la pandèmia al Ripollès s'han reduït en relació a la setmana anterior, però s'han aturat en els últims dies, d'una manera similar al que ha passat al conjunt del país. En total, s'han registrat 2.214 casos de coronavirus i 78 defuncions. El risc de rebrot està a 200 una xifra encara força elevada, i la velocitat de contagi (Rt) ha repuntat a 1,32.

Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació