​Detingut a Queralbs per disparar a un cotxe

L’home, un veí de Ripoll de 42 anys, està acusat d’amenaces, danys i tinença d’armes

Redacció
15 de març del 2021
Actualitzat a les 14:42h
Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de dissabte a diumenge un veí de Ripoll de 42 anys per uns incidents a Queralbs (el Ripollès), entre els quals diversos trets efectuats a un cotxe. L’home està acusat d’amenaces, danys i tinença d’armes, segons ha informat un portaveu dels Mossos d’Esquadra a NacióRipollès.

Els fets es van iniciar als voltants de quarts de 10 del vespre. L’home va trencar els vidres i els retrovisors d’un cotxe estacionat al costat de la capella. A més, va amenaçar els testimonis que ho van veure si el delataven, segons la policia.

L’acusat també va disparar amb una arma diversos projectils (els Mossos estan analitzant què eren, si perdigons o bales), al cotxe d’una veïna del poble aparcat al carrer Església. El vehicle va rebre dos impactes, al vidre i a la xapa. No hi va haver ferits. 

L’home no té llicència d’armes i pateix alguns problemes mentals. Ja és conegut a la localitat per accions semblants en el passat.

Els Mossos van arribar al llocs dels fets i van intentar mediar amb l’home, però no se’n van sortir i finalment el van detenir. En aquests moments està en custòdia hospitalària.