Molló adjudica les obres de reforma de l'Espai Jove per 174.000 euros

Els treballs aniran a càrrec de l'empresa Ges Torelló de Construccions SL, que ha guanyat el concurs

Plànols de l'edifici consistorial, un cop fetes les obres
Plànols de l'edifici consistorial, un cop fetes les obres | Ajuntament de Molló
Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a la 13:32h
Aquest dijous, 11 de març, l'Ajuntament de Molló ha adjudicat les obres de Reforma de l'Espai Jove de Molló per un import de 174.038,26€ a l'empresa Ges Torelló de Construccions SL. El procés de licitació s'ha fet de forma electrònica en la seva totalitat.

L'import del projecte que va sortir a licitació era de 189.172,02€, i l'empresa adjudicatària l'ha rebaixat en un 8%. Això, sumat a un període de garantia de les obres de quatre anys i la reducció del termini d'execució de les obres, han possibilitat que aquesta empresa hagi guanyat el concurs. 

Es preveu que les obres comencin el proper 22  i finalitzin abans de l'estiu. 

Les obres consistiran en:

- Es millorarà i crearà un accés a la sala polivalent i al centre social Migjorn des de l'Ajuntament (façana nord).

- S’enderrocaran els envans existents que conformen magatzems per fer-ne un d'únic on guardar tot el material de festes (taules, cadires, escenaris...).

- Es faran uns nous serveis higiènics amb major capacitat i lavabo adaptat a persones amb mobilitat reduïda. 

- Es faran unes dutxes interiors i vestidors que serviran pels grups escoltes que pernocten al centre social Migjorn-Espai Jove, pels grups musicals o bé pels participants a les curses esportives.

- Es pavimentarà de nou sobre el paviment actual amb un gres a la sala polivalent, els passadissos, magatzems i les zones humides. A la sala de l’Espai Jove es col·locarà un parquet sintètic nou sobre l’existent.

- Es col·locarà la nova fusteria interior. Se substituiran les fusteries exteriors de la sala polivalent i el centre Migjorn.

- Es pintarà de nou tota la planta baixa.

- S’adaptarà la instal·lació d’aigua calenta sanitària i la calefacció per tal d’afegir radiadors a la sala polivalent.

- S’adaptarà la instal·lació elèctrica a la nova distribució i es col·locaran noves lluminàries a la sala de l’Espai Jove i a tots els serveis, vestidors i magatzems nous.

Les obres estan finançades pel Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya amb 120.000 euros (69%), per la Diputació de Girona a través del Fons de Cooperació amb 39.689,90 euros (23%) i per 14.348,26€ (8%) de fons propis de l'Ajuntament de Molló.