Camprodon

Camprodon reubica l'Skate Park per molèsties de sorolls

L'equipament se situa ara a la zona esportiva del pavelló Llandrius

per Redacció, 9 de març de 2021 a les 10:34 |
L'Skate Park de Camprodon | Aj. Camprodon
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Skate Park  de Camprodon, antigament situat la zona verda del parc Ritortell, s'ha reubicat  per tal resoldre les molèsties de soroll produïdes als veïns a altes hores del dia. Per fer-ho s’ha buscat un emplaçament que pugui tenir un ús horari regulat i que minimitzi les molèsties als veïns.

L’equipament, que ja estarà en funcionament durant la segona quinzena de març, s’ha col·locat a la zona esportiva del pavelló Llandrius i es podrà utilitzar de dilluns a diumenge des de les nou del matí fins a dos quarts de vuit del vespre. La reestructuració de la zona esportiva del pavelló Llandrius també suposarà l’obertura de la pista de tenis, amb el mateix horari, i de forma gratuïta per a tothom.


Aquesta setmana s’han realitzat les proves de funcionament de la infraestructura, ja reubicada, que es fixarà al nou emplaçament aviat.

Aquesta actuació forma part d’una sèrie accions per preservar l’ordre i els espais del municipi amb horari regulat i que s’aplicarà a altres equipaments com ara el cementiri municipal i els jardins de Can Vincke.

 

Participació