Camprodon reubica l'Skate Park per molèsties de sorolls

L'equipament se situa ara a la zona esportiva del pavelló Llandrius

L'Skate Park de Camprodon
L'Skate Park de Camprodon | Aj. Camprodon
Redacció
09 de març del 2021
Actualitzat a les 10:43h
L'Skate Park  de Camprodon, antigament situat la zona verda del parc Ritortell, s'ha reubicat  per tal resoldre les molèsties de soroll produïdes als veïns a altes hores del dia. Per fer-ho s’ha buscat un emplaçament que pugui tenir un ús horari regulat i que minimitzi les molèsties als veïns.

L’equipament, que ja estarà en funcionament durant la segona quinzena de març, s’ha col·locat a la zona esportiva del pavelló Llandrius i es podrà utilitzar de dilluns a diumenge des de les nou del matí fins a dos quarts de vuit del vespre. La reestructuració de la zona esportiva del pavelló Llandrius també suposarà l’obertura de la pista de tenis, amb el mateix horari, i de forma gratuïta per a tothom.

Aquesta setmana s’han realitzat les proves de funcionament de la infraestructura, ja reubicada, que es fixarà al nou emplaçament aviat.

Aquesta actuació forma part d’una sèrie accions per preservar l’ordre i els espais del municipi amb horari regulat i que s’aplicarà a altres equipaments com ara el cementiri municipal i els jardins de Can Vincke.