coronavirus

​Molló bonifica un 80% del rebut d'escombraries per a empreses comercials i turístiques

Els establiments han limitat la seva activitat a causa de la Covid-19

per Redacció, 8 de març de 2021 a les 12:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Molló ha aprovat que els establiments turístics i comercials del municipi tindran una bonificació del 80% del rebut corresponent a la taxa d'escombraries del 2n semestre de 2020 a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

A Molló es paguen dos rebuts d'escombraries a l'any, corresponents al 1r i al 2n semestre. A causa dels efectes de la pandèmia, que ha provocat el tancament temporal durant mesos de molts d'aquests establiments o n'ha limitat de forma extraordinària la seva activitat, l'Ajuntament de Molló ha acordat bonificar la taxa de residus que paguen.


Així doncs, fins a 17 subjectes passius (hotels, hostals, turisme rural, refugis, restaurants botigues, empreses turístiques, i petites indústries agroalimentàries) veuran el seu rebut d'escombraries del 1r semestre de 2021 (que cal pagar al proper mes de maig) reduït en un 80% per aplicació d'ofici (sense que ningú hagi de fer cap tràmit administratiu) de la bonificació aprovada ara i que es correspon al 2n semestre de 2020. 

Amb aquesta mesura, i amb la bonificació del 45% que es va aplicar en aquestes empreses al 1r semestre de 2020, suposarà que l’any 2020 aquests establiments hauran obtingut una bonificació de la taxa del 62,5%.


A més, cal recordar que alguns establiments poden gaudir de fins al 20% de bonificació de més si han fet el curs de residus o han fet ús de la deixalleria, arribant així la bonificació al 100%.


Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​
 

Participació