Tres mercats i el concert de Marina Prat prenen el relleu a la Fira de les 40 Hores de Ripoll

El certamen s'allarga durant unes setmanes per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19

Marina Prat, en una foto d'arxiu
Marina Prat, en una foto d'arxiu | Enderrock
Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a la 13:56h
La Fira de les 40 Hores de Ripoll no es pot celebrar enguany en el seu format habitual degut a les restriccions per la Covid-19 i, per això, s'ha dividit en diversos caps de setmana. Segons informa el consistori, s'ha proposat als col·lectius i sectors que habitualment participen a la fira que organitzin mercats sectorials adaptats a les mesures anti-pandèmia.

D'aquesta manera, el cap de setmana en què s'havia de fer la fira (20 i 21 de març) s'ha celebrat un mercat de productes alimentaris, el mercat de cotxes nous i d'ocasió i un espectacle familiar.

El proper dissabte, 27 de març, el programa ofereix un mercat d’antiguitats i col·leccionisme, que es podrà visitar durant tot el dia a la plaça Abat Oliba. Per altra banda, a la plaça de l’Ajuntament s’hi situarà un mercat jove, amb tèxtil, sabateria, joies i complements. Els acompanyarà una actuació musical, un concert de Marina Prat a la plaça Abat Oliba a les 12 del migdia. A més, també hi haurà el mercat setmanal dels dissabtes al centre de la vila.

El cap de setmana del 10 i 11 d'abril es faran diverses activitats per cloure el certamen.

La Fira de les 40 Hores és la primera gran activitat que es va haver de suspendre a Ripoll el 2020 a causa de la pandèmia. L'esdeveniment s'ha celebrat des de temps molt antics el cap de setmana abans del diumenge de Rams a Ripoll. En l'última edició que es va poder celebrar, la del 2019, hi van passar unes 25.000 persones i va comptar amb més de 200 expositors.

- Cartell de les activitats del 27 de març
- Cartell de les activitats del cap de setmana del 20-21 de març