Sant Joan de les Abadesses

Sant Joan instal·la una trentena de panells per a necrològiques i recordatoris

L'Ajuntament també ha comprat dues escales noves per al cementiri

per Redacció , 2 de març de 2021 a les 13:13 |
Un operari, posant un panell | Aj. Sant Joan
L’empresa Àltima, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha instal·lat prop de trenta punts per penjar recordatoris i necrològiques.

Fins ara, aquestes informacions en paper es repartien per comerços, bars i restaurants. A partir d’ara, les esqueles sobre defuncions es podran consultar en aquests nous espais de referència per facilitar la notificació als veïns i veïnes i per fer-ne més eficient la distribució. Els panells s’han repartit en punts estratègics i neuràlgics dels barris de la vila.


L’Ajuntament també ha adquirit dues noves escales per al cementiri municipal, que permeten accedir d’una forma més fàcil i segura als nínxols superiors, que disposen de baranes per pujar-hi i també a la superfície superior, per evitar caigudes.

El consistori continua treballant pel manteniment i millora d’aquest equipament inaugurat l’any 1885 i ampliat durant les darreres dues dècades. Aquest 2021 també està previst que s’iniciïn les obres de construcció del nou tanatori, que s’ubicarà en una parcel·la que hi ha al costat del mateix cementiri, les obres del qual també serviran per millorar el vial d’accés d’aquesta zona.

 

 

Participació