Ripoll reobre el rocòdrom amb mesures de seguretat i aforament limitat

Les instal·lacions tornen a l'activitat a partir d'aquest dilluns, 1 de març

El rocòdrom de Ripoll
El rocòdrom de Ripoll | Ajuntament de Ripoll
Redacció
27 de febrer del 2021
El rocòdrom ubicat a les instal·lacions esportives municipals de Ripoll tornarà a estar obert al públic a partir del proper dilluns, 1 de març. L’equipament, que es troba a la zona de la piscina i el pavelló municipals, s’adaptarà a la situació actual de la pandèmia de la Covid-19 amb un seguit de mesures pensades per prevenir els contagis.

Primerament, cal destacar que l’entrada a la instal·lació es farà pel pavelló, utilitzant les escales que donen hi donen accés des de la zona de la pista i no pas des del bar com era habitual. També s’hauran de complir un seguit de condicions:

- Demanar cita prèvia: al telèfon 972 70 23 56 o al correu electrònic [email protected]

- Traçabilitat: caldrà passar per la recepció de la piscina municipal abans d’entrar al rocòdrom i després de deixar la instal·lació, per poder controlar qui hi accedeix.

- Us de mascareta quan s’estigui fent ús de l’equipament.

- Us de magnesi líquid. Si no se’n disposa el personal de la piscina en tindrà.

- Renovació de la quota anual: caldrà renovar-la el primer cop que es vagi al rocòdrom, a la recepció de la piscina. No es cobrarà la quota d’aquest any als ja socis.

- Portar la llicència federativa vigent i presentar-la el primer cop que s’hi accedeixi aquest 2021.

- Aforament limitat: 6 persones.

- Horari: el mateix que el de la piscina municipal

Les condicions d’obertura del rocòdrom s’aniran adaptant a la normativa del Govern i la situació d’avenç de la pandèmia de la Covid-19. Està oberta la possibilitat d’adherir nous socis o sòcies al rocòdrom, amb un preu de 40 euros a l’any per als habitants de Ripoll i de 60 euros pels qui no resideixin a la vila.
 

Cartell amb la normativa en el moment de la reobertura Foto: Ajuntament de Ripoll