Uns incívics aboquen mobles a la Font de la Forcarà de Camprodon

Els autors s'enfronten a sancions de fins a 500 metres

Redacció
23 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:58h

Els mobles abocats al bosc. Foto: Ajuntament de Camprodon


Aquest cap de setmana han aparegut mobles abandonats al marge dret del camí de la Font de la Forcarà, a Camprodon. Un veí ha alertat al servei de guàrdia municipal que ja ha iniciat les diligències per trobar als responsables d’aquest acte incívic.

"La col·laboració ciutadana és imprescindible per resoldre incidències i trobar els autors dels fets. Per aquest motiu us recordem el telèfon de la Guàrdia de Camprodon: 629 38 66 37", diu l'Ajuntament en una nota.

Els comportaments incívics estan tipificats i sancionats tal com recull el punt 15.2.3 de l’ordenança municipal de Bon Govern: “Es prohibeix treure trastos, andròmines o altres objectes al carrer excepte els dies indicats per a tal efecte. Per a objectes que hagin de ser retirats amb urgència el municipi compta amb una deixalleria municipal. Serà sancionable l’abandonament d’andròmines o altres objectes tant en la via pública com en parcs o jardins o al mateix exterior de la deixalleria estant aquesta tancada”. Una falta que estipula una sanció de fins a 500 euros.

L'Ajuntament de la població ha aprofitat aquest lamentable fet per recordar que a la localitat hi ha servei de recollida de mobles i andròmines a domicili, cada segon i quart dijous de mes, i a Font Rubí el segon i quart dimecres. D’altra banda la deixalleria funciona els dilluns, dimecres, divendres, dissabtes i diumenges de 10-14 h.