Molló ofereix un descompte de fins al 10% a la taxa de residus als usuaris de la deixalleria

Per accedir a la reducció caldrà utilitzar una targeta que proporciona l'Ajuntament

La deixalleria
La deixalleria | Ajuntament de Molló
Redacció
20 de febrer del 2021
Actualitzat a les 19:24h
L'Ajuntament de Molló ofereix beneficis fiscals als usuaris de les deixalleries de la comarca. En concret, les ordenances fiscals preveuen que gaudiran d’una bonificació a la taxa de residus tots els subjectes passius per recollida domiciliària, que hi portin els residus municipals no ordinaris, voluminosos i no especials.

Si es vol obtenir la bonificació cal recollir la targeta de la deixalleria a l'Ajuntament de Molló. La quantitat que es descomptarà es calcularà de la següent manera: aquells que utilitzin la deixalleria un mínim de 5 vegades a l'any tindrà un 5% de bonificació; de 6 a 10 vegades, un 8%; i més de 10 cops, un 10%.

A partir de l'any 2021, per aplicar la bonificació de fins al 10% en la taxa de deixalles, només es tindran en compte les vegades que es vagi a la deixalleria de Camprodon i que s'hagi passat la targeta (no serà vàlid deixar el nom, el DNI o l'adreça).  Es pot passar a buscar la targeta a l'Ajuntament de Molló en horari d'oficina

Durant l'any 2020 un total de 128 subjectes passius (un 25,4%) han fet servir la deixalleria i gaudiran d'una bonificació del 5, 8 o 10% en la taxa del seu rebut del 1r i del 2n semestre de 2021. 

Un curs sobre residus i civisme

Les ordenances fiscals també preveuen una bonificació del 10% per a tots els subjectes passius que hagin realitzat un curs sobre residus i civisme. Durant l'any 2020 un total de 46 subjectes passius (un 9,1%) han fet el curs i gaudiran d'una bonificació del 10% en la taxa del seu rebut del 1r i del 2n semestre de 2021. 

Pel 2021 es tornarà a repetir aquest curs per les persones o subjectes passius que hi estiguin interessats i poder gaudir de la bonificació. En breu, es faran públiques les dates.