El Mag Lari, Mariona Ribas i Marina Prades, al nou cicle del SAT Teatre Centre

L'obra de Joan Pera s'ha suspès a última hora

El Mag Lari, en una imatge promocional
El Mag Lari, en una imatge promocional | Imatge promocional
Redacció
18 de febrer del 2021
El SAT Teatre Centre, el grup de teatre de Sant Joan de les Abadesses, ha organitzat un nou cicle d'espectacles a través del qual volen oferir propostes de qualitat al públic local i comarcal. La iniciativa va néixer com a resposta a la necessitat econòmica d'afrontar les despeses d'electrificació del teatre, però s'ha consolidat gràcies a la resposta del públic.

Per començar, però, una mala notícia. El primer espectacle, "Una tarda amb Joan Pera", que s'havia de fer aquest dissabte 20 de febrer, s'ha suspès a última hora. 

El segon espectacle, que sí que es farà, és "Una nit amb el Mag Lari (diumenge 7 de març, doble sessió a les 17 i 20 hores, Teatre Centre). El Mag Lari és il·lusionista des de fa quasi trenta anys, i la seva vocació l'ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda i Ozom, entre molts d'altres. Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-xouman, que se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat un tipus de màgia diferent, que ha creat escola.

Les entrades tenen un preu de 18 euros anticipades, i de 22 euros a taquilla. La venda d'entrades anticipades es fa a través del web Codetickets.

Per últim, la cantant i violinista Marina Prades i l'actriu Mariona Ribas escenificaran "Elles" (diumenge 18 d'abril, 12.30 h, Palau de l'Abadia), acompanyades del pianista Artashes
Aslanyan. Serà un recital poètic i musical dirigit per Jordi Fité.

Les entrades tenen un preu de 12 euros anticipades, i de 16 a taquilla. La venda es fa al Palau de l'Abadia.
 

Cartell original del certamen, encara amb l'actuació de Joan Pera, que s'ha suspès.