coronavirus

La vacunació a professionals sanitaris del sector privat s'estén al Ripollès

Els centres sanitaris de Campdevànol, Olot, Figueres, Calella i Palamós vacunen el personal extern que exerceix en consultes i centres mèdics

per Redacció , Girona, 17 de febrer de 2021 a les 11:17 |
Instàntania del procés de vaccinació d'una professional | @hospiolot.
Els hospitals comarcals del sistema sanitari públic de Catalunya (SISCAT) de la Regió Sanitària de Girona comencen a vacunar aquesta setmana els metges, infermeres i odontòlegs que exerceixen en el sector privat, ja sigui en consultes privades com en centres mèdics.

Els hospitals Josep Trueta de Girona i Sant Jaume de Calella van iniciar la vacunació de sanitaris de la xarxa d’hospitals privats la setmana passada i ara s’estendrà, també, a la resta de comarques de la Regió Sanitària de Girona, amb l’objectiu d’avançar en la campanya i contribuir a l’equitat territorial. En el cas del centre de referència de l’Alt Maresme, va començar amb un grup reduït de professionals externs i durant aquesta setmana el ritme s’intensificarà.

 
Pel que fa a la resta de centres, l’Hospital de Campdevànol s’hi ha afegit dimarts i ha administrat les primeres dosis a personal sanitari de consultes privades, i els hospitals d'Olot Figueres i Palamós ho fan avui dimecres.


Així, els professionals poden desplaçar-se a aquests centres de referència a les seves respectives comarques on se’ls administrarà la vacuna el dia i l’hora en què hagin estat citats.

L’organització s’ha fet conjuntament entre el Servei Català de la Salut (CatSalut), els col·legis professionals i els hospitals implicats i els professionals citats s’han d’identificar amb el DNI o la targeta sanitària a l’espai indicat. Aquesta setmana es disposen de 915 dosis en el conjunt de la Regió Sanitària de Girona per avançar en la immunització dels sanitaris pendents de vacunar-se.


Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació