Molló imprimeix 2.000 exemplars d'un renovat fulletó turístic

L'Ajuntament treballa per ampliar el servei en quatre idiomes

El fulletó turístic de Molló
El fulletó turístic de Molló | Ajuntament de Molló
Redacció
16 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:04h
L'Àrea de Turisme de la Regidoria de Benestar, Ciutadania i Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Molló ha treballat els darrers mesos per actualitzar el fulletó turístic de la localitat. Coincidint amb el fet que s'han exhaurit els fulletons fins ara existents, s'ha procedit a actualitzar la nova edició d'aquest material promocional.

Concretament s'han actualitzat els establiments o les seves dades de contacte, s'han renovat algunes fotografies, i s'han modificat algunes de les rutes que hi apareixen. 

Aquest fulletó, del qual se n'imprimiran 2.000 exemplars, té el format d'un DIN-A3, està imprès a color i a dues cares, i en idioma català ja que va dirigit al públic de proximitat. 

El fulletó es pot trobar en paper a l'Ajuntament de Molló o a l'oficina de turisme de la Vall de Camprodon. També es pot descarregar directament en aquest enllaç. Aquest fulletó es fa servir també per quan es va a fires o esdeveniments de caràcter turístic. 

Des de l'Àrea de Turisme, conjuntament amb el Projecte FEDER de turisme i natura del Consell Comarcal del Ripollès on participa l'Ajuntament de Molló, es treballa en un altre fulletó municipal, amb quatre idiomes, que servirà pel públic o turisme internacional.