coronavirus

L'Hospital de Campdevànol ja no té ni un sol pacient agut amb Covid-19

La xifra de pacients positius de llarga estada, però, es manté en 12

per Redacció , 8 de febrer de 2021 a les 14:26 |
Primera dosi de la vacuna a professionals de l'Hospital de Campdevànol | Hospital de Campdevànol
Bones notícies. L'Hospital de Campdevànol ha informat aquest matí que no té cap pacient agut ingressat per Covid-19. La xifra ha anat baixant de manera continuada durant els últimes dies.

La xifra de pacients positius de llarga estada, però, es manté i costa més de rebaixar: n’hi ha 12, gairebé els mateixos que fa una setmana (13). Això es deu sobretot a pacients que han estat traslladats a les UCI d’altres hospitals veïns i tornen a Campdevànol per acabar la recuperació, que sol ser llarga. També hi ha dos professionals positius.


L'Hospital de Campdevànol ha donat d'alta un total de 241 pacients amb Covid-19 des que es va iniciar la pandèmia.
 

El centre ha accelerat l'activitat al centre, que s'havia restringit al màxim a causa de l'elevat risc de contagi de Covid-19, i a partir d'aquest dilluns ha començat a fer cirurgia amb ingrés.


De manera sorprenent, en aquest moment, les xifres de la pandèmia al Ripollès han tornat a empitjorar lleugerament. En total, s'han registrat 2.075 casos de coronavirus i 76 defuncions. El risc de rebrot s'ha tornat a enfilar i ara està a 545, de la mateixa manera que la velocitat de contagi (Rt) que s'ha posat en 1,40.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació