El PSC pren nota de les reivindicacions de salut del Ripollès Existeix

Òscar Aparicio, número 2 a la llista dels socialistes per Girona i el diputat Marc Lamuà es troben amb l'entitat

Trobada entre el PSC i El Ripollès Existeix
Trobada entre el PSC i El Ripollès Existeix | PSC
Redacció
03 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:38h
Una representació de la plataforma El Ripollès Existeix, que reivindica la defensa de les infraestructures a la comarca i la manca d’inversió, van traslladar aquest diumenge, 31 de gener, a la comitiva del PSC de les comarques gironines les seves reivindicacions. Això va tenir lloc en una trobada programada per l'agrupació comarcal dels socialistes.

Per part del PSC, tant Òscar Aparicio, com a candidat en segona posició de la llista que es presenta a les eleccions del 14 de febrer, com Marc Lamuà, diputat al Congrés pel PSC van estar receptius a les propostes que la plataforma els va traslladar. Ara, els dos dirigents tenen una fotografia més precisa de les mancances del servei assistencial de salut a la comarca.

El tancament a les nits i caps de setmana dels Centres d’Atenció Primària dels municipis de la comarca, la manca de professionals especialistes a l’Hospital de Campdevànol o la supressió d’algunes cirurgies en el mateix hospital van ser alguns dels temes tractats durant la trobada. Amb tots aquests temes, els dos representants socialistes s’han compromés a fer-los visibles i treballar-los des de les diferents comissions de treball del Congrés i el Parlament.