Jordà i Llimós presenten el cartell electoral d'ERC a Ripoll

"Defensarem la veu de Ripoll, les necessitats del Ripollès i la seva gent a tot arreu", diu la candidat republicana

L'acte d'ERC a Ripoll
L'acte d'ERC a Ripoll | ERC
NacióDigital
01 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:53h
Teresa Jordà, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a la demarcació de Girona, per les properes eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya, va donar el tret de sortida de la campanya al Ripollès, amb la presentació del cartell de la candidatura aquest passat divendres a Ripoll. 

La presentació la va realitzar conjuntament amb Andreu Llimós, alcalde de les Llosses, que és el segon candidat ripollès a la candidatura d’ERC i que és el número 11 de la llista. La candidatura està formada per 17 candidats/es i 10 suplents i està encapçalada per Jordà i la tanca l’exeurodiputat i filòsof Josep Maria Terricabras.

Jordà, que és la primera dona ripollesa que encapçala una llista electoral al Parlament de Catalunya, per la demarcació de Girona va manifestar que "amb el Ripollès al cor i al cap. Som aquí per construir un país millor, més just i lliure. Defensarem la veu de Ripoll, les necessitats del Ripollès i la seva gent a tot arreu. Per estima i per conviccions republicanes.”

"La crisi sanitària, social, econòmica i emocional derivada de la pandèmia amb la qual estem immersos ha afectat greument el país i a la nostra comarca i ha posat en relleu les mancances històriques del Ripollès. La nostra obligació és treballar per garantir més ajudes pel Ripollès, apuntalar tots els sectors afectats i lluitar per per disposar d’un serveis assistencials comarcals de qualitat, uns sectors que estant fent un esforç ingent des de l’inici de la pandèmia", va afegir la candidata.

Andreu Llimós, per la seva banda, va manifestar: "Amb la Teresa tenim garantit que el Ripollès estarà molt ben representat al Parlament de Catalunya perquè és una treballadora incansable i perquè defensarà els interessos de la comarca per potenciar el seu progrés econòmic i social. Es molt important que la nostra comarca i els municipis petits tinguem una veu ripollesa al Parlament i al govern de la Generalitat.”

El grup comarcal d’ERC també va realitzar el mateix divendres, a les 20:15h, una trobada comarcal virtual oberta a tothom on van intervenir Jordà i Llimós. Per seguretat i per mantenir el confinament municipal, els actes públics, ERC ha optat per realitzar-los tots d’aquesta tipologia.