1 de 10
coronavirus

Sant Joan de les Abadesses reobre els parcs infantils públics

Les instal·lacions estaven tancades des de l'octubre de l'any passat

Un dels parcs infantils | Aj. Sant Joan de les Abadesses
per Redacció, 30 de gener de 2021 a les 18:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha decidit reobrir els parcs infantils públics, que duien tancats des del mes d’octubre de 2020, quan es va publicar un decret del Govern de la Generalitat que obligava a mantenir un control d’aforament, la limitació del temps d’utilització i un protocol de neteja constant que el consistori no podia garantir.

Aquestes mesures més estrictes es varen flexibilitzar a partir del 7 de gener de 2021, coincidint també amb la finalització del confinament perimetral del Ripollès. Tenint en compte aquest canvi en la normativa vigent, que la situació epidemiològica a la comarca i especialment a Sant Joan ha millorat, i que hi ha una demanda per part de les famílies, el consistori ha decidit reobrir els parcs infantils públics.


Amb tot, cal recordar que l’ocupació màxima dels parcs infantils és del 50% del seu aforament, i que no se’n pot fer ús a partir de les 20 h. A més, les mesures actives des del 7 de gener continuen restringint les trobades socials, fis i tot a l’aire lliure, amb un màxim de sis persones i de dues bombolles de convivència, i amb un confinament nocturn actiu de les 22
a les 6 hores, excepte per causes justificades.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació