​VÍDEO La Vall de Camprodon es promociona amb un espot a TV3

L'anunci, sense precedents al territori, es podrà veure en horaris i programes de màxima audiència

Els cavalls que apareixen a l'espot
Els cavalls que apareixen a l'espot | TV3
Redacció
30 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:02h
L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC), amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya ha engegat una campanya de promoció del territori a TV3. Es tracta d’un anunci publicitari que es podrà veure fins al 19 de febrer en espais televisius de màxima audiència com Polònia, els Telenotícies, l’espai Planta Baixa i el Tot es Mou.


L’ACTVC explica que dins de la filosofia de treballar pel bé comú han optat per una acció de promoció de grans dimensions sense precedents a la Vall de Camprodon ni a la comarca del Ripollès: "Hem posat tots els nostres recursos que ens quedaven per fer una acció de primer nivell. Es tracta de la gravació, edició i producció d’un espot per emetre a la televisió més important del país, en concret a TV3. Un espot que ha calgut gravar molt ràpidament, però amb tots els protocols de qualitat i potencialitats que ens demanava TV3, però creiem que ha sortit bé”. 

Des de l’ACTVC afegeixen que “s’ha apostat per fer campanya en aquest període d’hivern, i en ple confinament, perquè estadísticament les audiències asseguren major visibilitat de l’espot i d’aquesta manera en traiem més suc”. I afegeixen que “és un anunci que vol minimitzar la incertesa de la situació que vivim ara mateix amb un eslògan totalment intencionat: “Us esperem... la Vall de Camprodon”, on el concepte “esperar” ofereix moltes interpretacions.

Amb la finalitat d’optimitzar el cost d’aquesta campanya promocional, a part de TV3, també estarà disponible a mitjans digitals com: Whatsapp, You Tube, xarxes socials, i a la pàgina web de l’entitat, entre d’altres.