Eleccions catalanes 14-F

Teresa Jordà afronta la campanya amb voluntat de «teixir ponts entre independentistes»

La candidata republicana a la demarcació de Girona diu que "si ens equivoquem d’adversari correm el perill que el PSC ens avanci"

per Redacció , Girona, 29 de gener de 2021 a les 12:21 |
Teresa Jordà ha iniciat la campanya electoral aquest dijous | ACN
La candidata d’Esquerra Republicana a la demarcació de Girona, la ripollesa Teresa Jordà, ha manifestat en l'inici de campanya a les eleccions del Parlament de Catalunya del 14-F que “l’independentisme ha d’obrir una nova etapa on construir des de la il·lusió una vià àmplia que ens porti cap a una república catalana social, verda i feminista i l’alliberament dels represaliats.”
 
La candidata d’Esquerra Republicana ha afirmat que afronta aquesta campanya amb la voluntat de recosir i teixir ponts de trobada entre les forces independentistes.
 
“És imprescindible mobilitzar el vot independentista en aquesta campanya imposada pel PSOE. Aquestes eleccions tornen a ser un plebiscit entre el 155 o la independència i només hi ha un vot útil per garantir-ho: És el vot a Esquerra Republicana”, ha dit.
 
“Si ens equivoquem d’adversari correm el perill que el PSC ens avanci. Per tant, és l’hora de parlar, entendre, sumar, abraçar i tenyir de groc les urnes de vots republicans”, ha afegit.
 
Teresa Jordà considera que la demarcació de Girona, i el país, “demana un nou lideratge per afrontar una nova manera de dirigir el país que se centri en el bé comú per davant de tot, amb honestedat i justícia social com a bandera. I, per tant, basat en els valors republicans i en l'independentisme guanyador”.
 
“Només així podrem sortir d’aquesta crisi sense deixar a ningú enrere”, ha conclòs en una jornada de treball a Banyoles.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació