coronavirus

La Covid dona una petita treva a l'Hospital de Campdevànol

La xifra de pacients aguts ingressats per coronavirus es redueix gairebé a la meitat en només tres dies

per Redacció , 28 de gener de 2021 a les 12:21 |
L'Hospital de Campdevànol, en una imatge d'arxiu | ACN
La pressió assistencial a l'Hospital de Campdevànol ha donat una petita treva en els últimes dies. A hores d'ara, el centre té ingressats un total de nou pacients aguts, tots amb Covid-19, sis menys que fa tres dies.
 

La xifra de pacients positius de llarga estada, però, es manté i costa més de rebaixar: n’hi ha 16 quan fa deu dies n’eren 12. Això es deu sobretot a pacients que han estat traslladats a les UCI d’altres hospitals veïns i tornen a Campdevànol per acabar la recuperació, que sol ser llarga. També hi ha set professionals positius.

Pel que fa a les víctimes, no se n’ha registrat cap en els últims deu dies. Des de l'inici de la pandèmia, s'han mort 37 persones per Covid-19 a l'Hospital de Campdevànol.

 
En aquest moment, les xifres de la pandèmia al Ripollès no són massa bones però són millors que fa uns dies. En total, s'han registrat 1.980 cas0s de coronavirus i 72 defuncions. El risc de rebrot, tot i que ha baixat en els últimes dies, encara està situat en un preocupant 594. La velocitat de contagi (Rt), en canvi, ha tornat a pujar lleugerament i se situa en 0,89, sempre per sota d’1, la qual cosa pronostica la millora de les dades en els propers dies.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació