Sant Joan de les Abadesses

Astèrix arriba a Sant Joan de les Abadesses

La comissió de l’agermanament amb Le Palais Sur-Vienne dona una col·lecció de llibres de l'heroi gal a l’Institut-Escola Mestre Andreu

per Redacció , 27 de gener de 2021 a les 11:07 |
La col·lecció de llibres ja és al centre | Aj. Sant Joan
El president francès de la comissió de l’agermanament entre Le Palais Sur-Vienne i Sant Joan de les Abadesses ha fet arribar una col·lecció de 20 llibres d’Astèrix, el gal a l’Institut-Escola Mestre Andreu. En la nota que han fet arribar han explicat que els gals són “un emblema de la resistència, un esperit molt necessari durant aquesta època”, i han desitjat el millor per a l’alumnat, les seves famílies, l’equip docent i tota la població en general.

Els llibres els han entregat l’alcalde, Ramon Roqué; la regidora d’Ensenyament, Montserrat Tallant; i l’exprofessor Joan Guillamet, membre de la comissió de l’agermanament. L’alumnat ha estat molt content de rebre aquests còmics que tindran a l’aula i que els recordarà els seus companys i companyes francesos.


La iniciativa vol ajudar a mantenir els llaços d’unió entre les dues poblacions, que cada any viuen un intercanvi escolar. L’any passat tocava que l’alumnat francès es desplacés a la vila del Ripollès, però no va ser possible a causa del coronavirus. Amb tot, l’any 2020 els infants de l’IE Mestre Andreu varen preparar diverses activitats virtuals i interactives, amb vídeos inclosos, que varen fer arribar a la població francesa.
 

Una nena, llegint les aventures de l'heroi gal. Foto: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

 

Participació