Denunciats 24 joves per una festa il·legal en un mas de les Llosses

Nit atrafegada dels cossos policials a tot el país amb trobades que no complien les restriccions per la Covid-19

Redacció
24 de gener del 2021
Actualitzat a les 17:14h
Els Mossos d'Esquadra han denunciat 24 joves que estaven fent una festa il·legal en un mas de les Llosses, segons han explicat al seu Twitter. Segons apunten, "han incomplert les restriccions establertes per la Covid-19 que limiten les trobades i la mobilitat al municipi de residència".
Recordem que en aquests moments tot Catalunya està sota el règim de confinament municipal, els set dies de la setmana i que no es poden fer trobades de més de sis persones.

No ha estat l'única festa il·legal a Catalunya aquesta passada nit. Els Mossos també han identificat diversos grups de joves que han participat en altres festes il·legals sense respectar les mesures de restricció per la pandèmia: 18 en un habitatge particular de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès); 10 en una habitació d'un hotel a Molins de Rei (Baix Llobregat). i 28 en una masia de Piera (Anoia).

La més sonada, però, ha estat una festa il·legal al Teatre Grec de Montjuïc que ha acabat amb 140 persones denunciades. La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar l'espai.