​Laia Martínez, de Pardines, ja és l'alcaldessa més jove de Catalunya

La jove pren el relleu de Núria Pérez, que ha renunciat per motius personals i professionals al càrrec

Redacció
25 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:06h
Laia Martínez rep la vara de la mà de Núria Pérez
Laia Martínez rep la vara de la mà de Núria Pérez | ERC
Núria Pérez ha renunciat per motius personals i professionals al càrrec d’alcaldessa de Pardines, el qual ocupava des de l’any 2015, i n’ha pres el relleu la primera tinenta d’alcaldia del consistori, Laia Martínez Morera. El relleu es va fer efectiu en el ple celebrat el passat dimecres, que s'ha convertit així en l'alcaldessa més jove de Catalunya. Pérez continuarà essent regidora del grup d’Independents per Pardines-AM a l’Ajuntament de Pardines.

Laia Martínez (Pardines, 1995) és regidora d'Educació, Festes i Cultura i primera tinenta d'alcaldessa des de l’any 2019 i treballa de mestra d’educació infantil a una escola del Ripollès.
 

Laia Martínez. Foto: ERC


L'equip de govern de Pardines continuarà estan format pels cinc regidors i regidores del grup d’Independents per Pardines-AM: Laia Martinez, Núria Pérez, Marta Desel, Jaume Morera i Jordi Hubach. 

Carta de Núria Pérez dirigida als veïns i veïnes de Pardines:

Benvolguts pardinencs i pardinenques,

Des del 13 de juny de 2015 en què vaig ser nomenada alcaldessa de Pardines, sembla que era ahir.... he de dir que ha estat un autèntic honor servir al poble que m’ha vist néixer i créixer. Detectar i atendre les necessitats de totes aquelles persones que, d’una manera o altre, s’estimen cada racó del municipi, la seva gent, la seva història... i he de dir que he intentat fer-ho de la manera més honesta i professional possible.

Des del primer moment vaig tenir clar que, el meu pas per l’Ajuntament de Pardines era fruit d’una decisió purament sentimental. L’amor incondicional pel meu poble i la seva gent van ser els motius que em van empènyer a voler formar part d’aquell nou i engrescador projecte. Mai per pretensions o aspiracions polítiques.

Ara bé, des de fa uns quants mesos que, arrel de la meva situació personal i professional, he vist la necessitat de fer un traspàs del càrrec a un altre regidor/a de la corporació. Neguit per la falta d’immediatesa en determinades situacions pel fet de no viure al poble, la manca de temps m’ha portat a destinar temps en horaris intempestius i a fer mans i mànigues per a complir amb l’exigència i responsabilitat que comporta el càrrec, en detriment de la meva salut i estat emocional.

És per tot l’exposat que us comunico que en data 20 de gener de 2021 he manifestat la meva voluntat de renunciar al càrrec d’alcaldessa de l’Ajuntament de Pardines, així com de totes les funcions que se’n derivin. Ara bé, seguiré contribuint a millorar el municipi de Pardines en la mesura de les meves possibilitats, ja que mantinc l’acta de regidora de la corporació.

Deixo el càrrec amb una inevitable sensació de tristesa però alhora convençuda d’haver pres una bona decisió per a tothom.

Vull agrair la paciència i mostra d’efecte rebut per totes aquelles persones que han estat sempre al meu costat, treballant perquè avui estigui segura, tranquil·la i sobretot orgullosa de ser fidel als meus principis i vetllar per l’interès general. Moltes gràcies de tot cor.