Campdevànol avança Sant Joan i ja és el segon poble en nombre d'habitants del Ripollès

El padró de la localitat augmenta aquesta any en nou persones

Vista aèria de Campdevànol
Vista aèria de Campdevànol | Aj. Campdevànol
Redacció
15 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:39h
Campdevànol ha estrenat el padró d’habitants en data d’1 de gener amb un total de 3.232 habitants, nou més que fa un any, la qual cosa representa un creixement del 0,28%. Es tracta d’un augment petit, però suficient per convertir-se en el segon municipi més poblat del Ripollès, avançant a Sant Joan de les Abadesses, que n’ha perdut. Sant Joan ha començat l’any amb 3.224: n’ha perdut vuit (-0,25%).

De fet, fa anys que Campdevànol i Sant Joan es disputen ser el segon poble amb més habitants, ja que un supera a l’altre per molt poc. Fins ara era Sant Joan qui es mantenia en aquesta segona posició, però enguany s’ha girat la truita i ara és Campdevànol qui ha sumat més habitants nous i, per tant, que ocupa el segon lloc del podi.

L’alcaldessa de Campdevànol, Dolors Costa, comentava que aquest creixement “ens fa sentir contents i orgullosos, sobretot perquè no decreixem i ni tan sols ens limitem a mantenir-nos, sinó que creixem, i això és una molt bona notícia”.

El municipi amb més habitants és Ripoll, amb 10.803 i un creixement de l’1,08%. Un total de 10 pobles dels 19 que hi ha a la comarca han augmentat en nombre d’habitants.

Podeu consultar aquí totes les dades dels municipis del Ripollès.