televisió

VÍDEOS «El foraster» posa de potes enlaire Vallfogona de Ripollès

El programa s'ha emès a TV3 aquest dilluns

per Redacció , 5 de gener de 2021 a les 14:12 |
Una família de ramaders de Vallfogona | TV3
Aquest dilluns 4 de gener, a les 22.05, a TV3, s'ha emès un nou programa d’“El foraster”. Quim Masferrer ha tornat a la carretera i aquesta setmana ha viatjat al Ripollès, a Vallfogona, un poble on l'esplendor de la natura, sobretot a la tardor, es deixa sentir per tot arreu.
 

Allà, el foraster ha conegut en Quim i la Gemma, una parella de ciutat que van decidir fer formatges i tenir el seu propi ramat d'ovelles, sense tenir-ne ni idea. Però Quim Masferrer també trobarà en Ramon i la Dolors, un pare i una filla, pastors de tota la vida, i que saben molt bé com controlar el seu ramat.

A Vallfogona també hi viuen la Virgínia i en Pitu, una parella d'avis que no poden parar de riure mentre se les van fotent; els "Jaumes", que miren de domar les seves vaques amb resultats no del tot satisfactoris, i en Joan, un llenyataire que estima el bosc com si fos el seu fill. A més, de la mà de l’Eudald, en Quim viurà en primera persona un ritual originari dels indis Lakota, dins una cabana de sudoració, que pot acabar alterant la seva percepció de la realitat.


Podeu veure el programa sencer aquí:

 

Participació