Reis d'Orient

Els Reis d'Orient rebran els infants de Sant Joan a la plaça Major

Les famílies hauran de fer inscripció prèvia

per Redacció , 4 de gener de 2021 a les 17:44 |
Els Reis a Sant Joan, en una imatge d'arxiu | NacióRipollès
A conseqüència de la situació sanitària i seguint les directrius del Govern, enguany no hi haurà la tradicional cavalcada de Reis a Sant Joan de les Abadesses. Amb tot, la Comissió de Reis, l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Escola Mestre Andreu i l’Ajuntament han adaptat l’audiència amb el Reis d’Orient per tal que tots els infants els puguin veure de prop.

La trobada es farà a la plaça Major, a l’aire lliure, i es reservarà un horari per a cada franja d’edat, començant pels infants més petits i acabant pels més grans. Amb tot, caldrà inscriure prèviament els infants a un dels tres reis.


El dimarts, 5 de gener, hi haurà tres accessos per tres carrers diferents, un per a cada rei, i hi haurà un control de l’accés per assegurar que només hi hagi una família en cada moment. Està previst que cada família pugui estar tres minuts parlant amb el rei que hagi escollit, mantenint la distància de seguretat i utilitzant la mascareta.


Aquelles famílies amb més d’un fill o filla, poden utilitzar la franja de l’infant més petit.

Com puc inscriure un infant?


a) Gràcies a la col·laboració de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Mestre Andreu, totes aquelles famílies que tinguin fills escolaritzats al centre, poden reservar la seva cita a través dels grups de Whatsapp de l’AFA, fins al 3 de gener.

b) Els infants de 0 a 3 anys o que estiguin escolaritzats en algun altre centre o que a seva situació respongui a altres circumstàncies, poden adreçar-se a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses.

c) En el cas que hi hagi un infant confinat, les famílies poden deixar el nom del nen o nena i un telèfon de contacte, i se'ls farà arribar un vídeo dels Reis d'Orient saludant-lo.

Les franges són les següents:

- De 0 a 3 anys: de 18 a 18.30 h
- P3, P4 i P5: de 18.30 a 19.15 h
- 1r, 2n i 3r de Primària: de 19.15 a 19.45 h
- A partir de 4t de Primària: de 19.45 a 20.15 h

Els infants que tinguin cita amb Melcior (rei blanc), hauran d’accedir a la plaça pel carrer Sant Miquel. Els infants que vulguin parlar amb Gaspar (rei ros), hauran d’accedir pel carrer Major. Els infants que vulguin conèixer en Baltasar (rei negre), hauran d’accedir pel carrer Parassols i Pi. Altres notícies que et poden interessar

 

Participació