«El foraster» visita aquest dilluns Vallfogona de Ripollès

El programa s'emetrà a les 22.05 hores a TV3

Alguns dels convidats del programa
Alguns dels convidats del programa | TV3
Redacció
02 de gener del 2021
Aquest dilluns 4 de gener, a les 22.05, a TV3, una nova parada al camí d’“El foraster”. Aquesta tardor, Quim Masferrer ha tornat a la carretera per conèixer la gent dels pobles de Catalunya i descobrir les seves petites grans històries. Aquesta setmana viatja al Ripollès, a Vallfogona, un poble on l'esplendor de la natura, sobretot a la tardor, es deixa sentir per tot arreu.

Allà, el foraster coneixerà en Quim i la Gemma, una parella de ciutat que van decidir fer formatges i tenir el seu propi ramat d'ovelles, sense tenir-ne ni idea. Però Quim Masferrer també trobarà en Ramon i la Dolors, un pare i una filla, pastors de tota la vida, i que saben molt bé com controlar el seu ramat.

A Vallfogona també hi viuen la Virgínia i en Pitu, una parella d'avis que no poden parar de riure mentre se les van fotent; els "Jaumes", que miren de domar les seves vaques amb resultats no del tot satisfactoris, i en Joan, un llenyataire que estima el bosc com si fos el seu fill. A més, de la mà de l’Eudald, en Quim viurà en primera persona un ritual originari dels indis Lakota, dins una cabana de sudoració, que pot acabar alterant la seva percepció de la realitat.