La Fundació MAP dona per tancat el brot de Covid-19 a les llars residència

Totes les persones ateses tenen un PCR negatiu i s'ha finalitzat el procés d'aïllament

Redacció
01 de gener del 2021
Actualitzat a les 18:12h
La Fundació MAP de Ripoll ha donat per tancat el brot de Covid-19 a les llars residència que gestiona a la comarca del Ripollès. Segons informa a través d'un comunicat, totes les persones ateses ja tenen un PCR negatiu i s'ha finalitzat el procés d'aïllament.

La detecció del brot a les llars residencials de la Fundació MAP va tenir lloc a finals de novembre amb 26 positius, la majoria dels quals asimptomàtics o amb clínica lleu. El brot es va declarar després que un treballador del servei de teràpia ocupacional donés positiu.

La Fundació MAP gestiona al Ripollès un total de nou pisos amb funcions de llars residències, amb 43 usuaris, a més d'una residència que no ha resultat afectada. La Fundació gestiona altres serveis -que tampoc han tingut afectació-, donant atenció a unes 600 persones a través dels suports a la infància, els suports terapèutics, d'oci i comunitaris, el suport al treball i el suport residencial (amb les llars residència, una residència i un suport a la pròpia llar).

En el conjunt dels serveis compta amb una plantilla de 319 persones treballadores, 160 de les quals amb certificat de discapacitat.