Ripoll substitueix la cavalcada dels Reis per una recepció al Teatre Comtal

Ses Majestats rebran els nens i nenes de la localitat adaptant-se a la Covid-19

Cavalcada dels Reis d'Orient a Ripoll
Cavalcada dels Reis d'Orient a Ripoll | Arnau Urgell
Redacció
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 20:26h

Cavalcada dels Reis d'Orient a Ripoll. Foto: Arnau Urgell


El 5 de gener Ses Majestats els Reis d’Orient i la cartera reial arribaran a Ripoll. La situació provocada per la Covid-19 obligarà a establir l’Audiència Reial al Teatre Comtal. Ses Majestat no podran fer, però, la cavalcada reial ni podran estar acompanyats pel seguit de patges i armats.

Aquest any l’Ajuntament ha hagut d’adaptar la proposta a la normativa vigent i en canvi constant, conseqüència de les mesures preventives de la Covid-19, per tal que les famílies "puguin gaudir de la recepció reial d’una manera segura", diuen des del consistori.

L’espectacle reial començarà a les 16.30 hores  i les famílies podran gaudir de la visita en aforament limitat, per garantir les distàncies entre els diferents grups estables i de convivència. L’acte tindrà una durada aproximada de 15 minuts. A cada canvi de grup es realitzarà una desinfecció i s’airejarà el recinte. Per aquest motiu, entraran grups  cada 60 minuts. L’última sessió serà a les 20.30 hores.

Per accedir al recinte, els espectadors hauran de disposar d’una entrada, adquirida prèviament de forma gratuïta a través del web de l’Ajuntament.

Les entrades es podran reservar a partir de l'1 de gener a les 12 del migdia i cada usuari en podrà disposar d’un màxim de quatre. Ses Majestats han demanat que es prioritzi l’entrada dels infants fins als 10 anys.  En cas de no poder assistir s’agrairà que s’anul·li la reserva perquè una altra família la pugui aprofitar. L’acte es retransmetrà per Televisió del Ripollès i en streming pel Canal Youtube Ripoll Cultura.

Les nenes i els nens  els hi  poden fer arribar les cartes a través de les bústies habilitades a diferents punts del municipi (plaça de l’Ajuntament, carrer Progrés i carretera Barcelona) i també per correu electrònic en aquest enllaç. Al mateix dia també s’habilitarà una bústia a l’entrada del teatre Comtal. També es demana a tots els infants assistents que portin el fanalet.

Recomanacions i normativa per a l'Audiència Reial

* És obligatori l’ús de la mascareta

* L’equipament compta amb les mesures de seguretat: control d’accés, mesures higièniques, distanciament entre localitats, aparells de renovació d’aire. Caldrà respectar les mesures, senyalització i protocols sobre la Covid-19 indicats per l’organització. Queda reservat el dret d’admissió en cas de no complir les indicacions del personal.

* Es poden reservar un total de quatre entrades per grup (es recomana que les persones assistents siguin contactes habituals o grup de convivència)

* Porteu les reserves en PDF o format mòbil en els vostres dispositius mòbils

* Si noteu algun dels símptomes de la Covid-19, per seguretat, quedeu-vos a casa.

* En cas d’anul·lar l’entrada cal enviar un correu a cultura@ajripoll.cat.

* Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones. Expliqueu als infants que no es pot circular lliurement per l’espai. 

 

Cartell de l'Audiència Reial Foto: Ajuntament de Ripoll