L'Hospital de Campdevànol manté 21 ingressats i registra dues noves morts

La situació al centre és de «tranquil·litat i calma», segons el seu director, Joan Graner

L'Hospital de Campdevànol, la setmana passada
L'Hospital de Campdevànol, la setmana passada | Hospital de Campdevànol
NacióDigital
28 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:19h
El director gerent de l'Hospital Comarcal del Ripollès, Joan Graner, i el director general adjunt de l'Hospital de la Cerdanya, Xavier Conill, han assegurat que els centres es troben en una situació de "certa tranquil·litat" i "d'equilibri" gairebé una setmana després que es dictés el confinament perimetral dels dos territoris.

En declaracions alMatí de Catalunya Ràdio, Conill ha dit que les restriccions de mobilitat "han permès que hi hagi menys població i, per tant, menys urgències d'altres patologies", una situació que els permet tenir "més capacitat d'actuació més elevada davant dels casos de Covid que encara tenim". Per la seva part, Graner ha apuntat que ara caldrà veure quina incidència han tingut les trobades familiars de Nadal.

El doctor Joan Graner ha explicat que estan en una situació de "tranquil·litat" i de "calma" i ha recordat que des del centre sanitari ja es van prendre decisions restrictives abans del confinament perimetral. "Vam arribar a tenir 31 professionals de baixa per Covid-19 i, per això, ens vam haver d'adaptar i prendre decisions", apunta Graner, que ha assegurat que d'aquestes 31 persones, 15 ja s'han reincorporat a la feina.