Cinc detinguts per intentar creuar coll d'Ares en ple confinament amb 30 kg de marihuana

Dos vehicles s'han saltat el dispositiu policial i han acabat detinguts per desobediència i un delicte contra la salut pública

L'helicòpter dels Mossos, des de Molló
L'helicòpter dels Mossos, des de Molló | @pepcoma
NacióRipollès
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:15h
Cinc persones han estat detingudes acusades delicte de tràfic de drogues aquest dimecres a la tarda al Ripollès, en un dels controls perimetrals que els Mossos d'Esquadra fan a la comarca per garantir el confinament perimetral decretat ahir pel Govern, segons ha avançat la SER i ha confirmat a l'ACN el cos policial. Els detinguts han intentat creuar el coll d'Ares en ple confinament amb droga al cotxe.

En la mateixa actuació els agents han comissat 30 quilos de marihuana. Els mossos que eren al control han vist com dos cotxes que s'hi adreçaven se'l saltaven, per la qual cosa han seguit els vehicles fins que els han pogut aturar. La detenció ha tingut lloc a la carretera C-38 de Molló a coll d'Ares, al quilòmetre 17,5.

En l'operatiu hi ha participat un helicòpter dels Mossos d'Esquadra que al llarg de la tarda ha estat visible des del poble de Molló. Les cinc persones, que segons la SER tenen domicili a la comarca de la Selva, han quedat detinguts per desobediència i un delicte contra la salut pública.