L'hostaleria del Ripollès denuncia que el tancament perimetral els ha enganxat amb reserves al 90% i les neveres plenes

El president del gremi reclama ajudes directes perquè la mesura comportarà "pèrdues milionàries" al sector

NacióDigital
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:47h
La terrassa d'un bar de Ripoll, tancada
La terrassa d'un bar de Ripoll, tancada | ACN

Indignació i ràbia dels hotelers i restauradors del Ripollès pel tancament perimetral decretat pel Procicat per contenir els contagis de covid-19 a la comarca. El president de l'Associació d'Hostaleria de la comarca, Fran Barroso, ha lamentat que la decisió s'hagi pres quan falten dos dies per Nadal i en un moment en què hi havia un 90% de reserves de mitjana després de l'obertura de fa una setmana de les pistes d'esquí. 

Denuncia que els ha enganxat amb les "neveres plenes" i reclamen ajudes directes davant les "pèrdues milionàries" que tindrà el sector. Unes restriccions que temen que sigui l'"estocada definitiva" per a molts negocis. Recorda que el sector representa el 60% del PIB de la comarca i demana que se'ls tingui en compte.