Noves alteracions a l'R3 per les obres a Sants durant el cap de setmana i dilluns vinent

Els trajectes començaran o finalitzaran a Sant Andreu Arenal

El tren al seu pas per Manlleu
El tren al seu pas per Manlleu | Adrià Costa
Redacció
18 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:07h
Les obres que Adif duu a terme des de fa setmanes a l'Estació de Sants de Barcelona per implementar el 4+4 causaran noves afectacions a les línies R1 i R3 de Rodalies durant el 19, 20 i 21 de desembre, segons ha informat Renfe. Així, a l'R3, entre Puigcerdà i l'Hospitalet de Llobregat, el servei s'iniciarà o finalitzarà a Sant Andreu Arenal. En aquesta línia, també s'estan efectuant treballs al túnel de Toses i el servei entre Ribers de Freser i la Puigcerdà es presta per carretera.

Els usuaris de les estacions entre l'Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la línia L1 de Metro o les línies R4 i R12 de Rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.

Segons Renfe, durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per fer el transbordament a les estacions de metro amb correspondència amb les estacions de Rodalies.

Durant aquests tres dies, a més, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d'estacionament habitual a Barcelona Sants.